Bliss Klinik erbjuder avancerad hudvård. Vi använder endast professionella och välrenommerade produkter i våra behandlingar som är mycket populära. Nedan ser ni några av våra standardbehandlingar som vi ofta anpassar och individualiserar efter behov samt utformar hela kurer av.

Ansiktsbehandling, hudterapeutens val 75 min.

Hudterapeutens val bokar du när du vill att terapeuten avgör vad som är bäst för din hud. Vid ditt besök gör vi först en professionell hudanalys samtidigt som vi lyssnar till dina önskemål. Med vår kunskap skräddarsyr vi sedan den ultimata behandlingen för dig. Vi väljer fritt mellan peelings, aktiva serum, apparatur och specialmasker och brynformning ingår. Allt för att ge dig den optimala upplevelsen och det bästa resultatet.

Exuviance Professional ansiktsbehandlingar:

Exuviance Ansiktsbehandling Classic 60 min.

Ingår: rengöring, AHA peeling, portömning ELLER ansiktsmassage, mask, serum och vårdande kräm.

Exuviance Anti Age 60 min.

Lyxig, Cellförnyande & med Anti age effekt. Intensivt återfuktande.
Ingår: Rengöring, booster fylld av antioxidanter, AHA peeling, portömning, ansikts- & handmassage, brynformning, ansiktsmask samt vårdande produkter från Exuviance Total Correct serie.

Exuviance Express 30 min*
Ingår: Rengöring, AHA peeling, djuprengörande mask, serum och vårdande kräm. Denna behandling kan med fördel göras som en kur.*
Ungdoms behandling 30/60 min.

Djuprengörande behandling för Dig med problemhy. Rengöring ,AHA peel porrengöring, svalkande och djuprengörande mask samt avslutande behandlande specialprodukter. (priset gäller 13-19 år)

*AHA kur à 30 min
Vid köp av 5 behandlingar samtidigt bjuder vi på en 6:e behandling. (Giltig i 6 mån.)

Exuviance Radiance Peel är en högeffektiv retinol baserad peeling. Retinol är en form av A-vitamin som exfolierar och stimulerar bildandet av nya hudceller, förbättrar hudens struktur, minimerar rynkor och jämnar ut hudtonen. Retinol passar även utmärkt för en acnebenägen och fet hud. Peelingen appliceras på salongen och tvättas av hemma efter vår instruktion. Efter ca 2-3 dagar kan det uppstå en fällning som varar i några dagar beroende på hudtyp. Inom en vecka är huden helt återställd med förnyad spänst och smidighet. Både Exuviance AHA- och retinolpeeling kan med fördel utföras som en kur och även alterneras för att uppnå maximala resultat
Exuviance ryggbehandling 45 min.

Rengöring av ryggen, scrub, portömning, body peel, djuprengörande mask samt vårdande kräm.

Guinot ansiktsbehandlingar:
Franska Guinot ansiktsbehandlingar utnyttjar effekterna av avancerad högteknologisk apparatur i kombination med mer traditionella behandlings tekniker.

Hydradermie 60 min.

Underbar ansiktsbehandling som med hjälp av apparatur ger fukt och näring på djupet. Ingår: Rengöring, jonisering, ansiktsmassage, serum och mask. Huden blir renare, klarare och strålar av lyster och fräschör. Perfekt att göra som kur för total genomgång.

Hydradermie Lift – Lyft utan kniv 60 min.

Det allra senaste mot rynkor och förlorad elasticitet.
En effektiv apparatur behandling med dränage, muskelstimulering och massage. Tränar och tonar ansiktets muskler och ger ett omedelbart resultat. För bästa resultat rekommenderas en kurbehandling

Anti-Age,Age Summum 50 min.

En Anti-Age behandling baserat på en intensiv dermabrationpeeling i kombination med högaktiva anti-age ingredienser i både serum och mask. En ansiktsbehandling utöver det vanliga!

Anti-Age, Lift Summum 50 min.

Manuell anti-age behandling för ansikte, hals och dekolletage. Innovativ spänstgivande och utslätande ansiktsbehandling. Jobbar målmedvetet på fastheten och linjer i ansikte, hals och dekolletage. Ljuvlig behandling baserad på stimulerande massage och aktiva ingredienser

Hydraclean 45 min.

En djuprengörande ansiktsbehandling. Den patenterade apparaturens värme i kombination med specifika produkter verkar renande och lösande på pormaskar och orenheter.

Ansiktbehandling Hydraclean 45 min.

En djuprengörande och lystergivande ansiktsbehandling. Den patenterade apparaturens värme i kombination med specifika produkter verkar renande och lösande på pormaskar och orenheter. Inkl. portömning. Avslutas med ansiktsmassage med lugnande och porförfinande serumcreme.

Eye Lift Ögonbehandling 45 min.

Eye Lift apparatur ögonbehandling behandlar den känsliga huden kring ögonen. Reducerar och minimerar linjer och rynkor, svullnader och mörka ringar.

Microneedling 60 min.
I behandlingen används Micro Injector Lithium+ tillsammans med Cliniccares sterila produkter. Under behandlingen görs små mikroskador/kanaler (170st/sekund) ner i dermis där vi producerar kollagen- och elastinfibrer. Resultat syns oftast direkt efter men det tar ca 3-6 veckor innan man ser det slutliga resultatet, det är så lång tid som det tar för kollagen och elastin att bildas. Hur många behandlingar som behövs är individuellt men oftast rekommenderas en kurbehandling på 3-5 ggr med fyra veckors mellanrum. För bästa och mest hållbara resultat krävs en bra hudvårdsrutin med anpassade produkter, under kurbehandlingen och efter.