Bliss klinik erbjuder olika behandlingar inom hud, fotvård samt olika typer av massage.

Hos oss möts du av professionella och erfarna terapeuter inom hud, massage & fot terapi. Vår strävan är att alltid ligga steget före, ge förstklassig service och personligt anpassade behandlingar med det lilla extra för att det ska passa just Dina behov och önskemål.

Kliniken drivs och ägs av Evelyn Olsson, diplomerad Medicinsk fotterapeut från Axelssons Gymnastiska Institut. Evelyn är medlem av Sveriges Fotterapeuter. Hon brinner för förebyggande fotvård och vill förmedla vikten av att sköta fötterna regelbundet, så besvär kan förebyggas och förhindras. Har du redan problem med dina fötter så har vi erfarenhet av avhjälpa dina problem. Bliss har också auktoriserad hudterapeuter inom klassisk hudvård samt olika former för skönhetsbehandlingar och certifierade massageterapeuter.

Vi ser till att din hud sköts om på bästa sätt och att problem undviks eller åtgärdas. Förutom hudvård erbjuder Bliss Klinik också manikyr, frans och bryn, vaxning mm. Har du ont eller besvär med rygg, nacke och axlar eller vill bara ha en stunds avstressande massage? Vi kan erbjuda olika former för behandling från klassisk och djupgående massage. Din trygghet som kund är att vi som utför behandlingar är auktoriserade och diplomerade medlemmar i våra respektive bransch förbund och har utbildats på godkända skolor. Utbildningarna omfattar både praktiska och teoretiska kunskaper på hög nivå. Vi håller oss à jour med det senaste inom branschen och genomgår ständig fortbildning inom våra olika områden.

Vi, på Bliss har som mål att vi alltid kan ge våra kunder inte bara en behandling utan en helhets upplevelse som skapar en atmosfär av avkoppling, glädje och lugn under den stund du tillbringar hos oss. Vi skräddarsyr alltid våra behandlingar för dina behov och naturligtvis enligt dina önskemål. Efter ett besök hos oss hoppas vi att du, förutom en bra behandling, också känner dig väl till mods både till kropp och själ.

Hos Bliss kan du förstås köpa båda ekologiska och medicinska fot- och hudvårdsprodukter. Vi säljer presentkort för våra behandlingar och erbjuder båda gruppaket och företagspaket. Vi tar också emot Epassi och Wellnet . Visste du att förutom massage så ingår fotvård i din friskvårdsbidrag?

Ta steget för bättre fot- och hudhälsa tillsammans med oss!

Evelyn C. Olsson, fotterapeut