Ta steget för bättre fothälsa hos oss på Bliss!

Medicinsk fotvård

I behandlingen ingår uppmjukande fotbad, fotstatus, nagelvård ,åtgärder efter ditt behov; avlägsnar förhårdnader, liktorn, behandling av tjocka naglar, hälsprickor samt rådgivning. Anpassas alltid till ditt behov.

Fotvård special 75 min

Lika medicinsk fotvård men avslutas med välgörande fot & underbensmassage som mjukar upp stela muskler och får fart på blodgenomströmningen. Behandlingen anpassas alltid till ditt behov.

Delbehandling medicinsk fotvård 30 min

Innebär att du får hjälp med det som är mest akut, så som: nagelklipp/vård, slipning av tjocka naglar, hälsprickor eller liktorns behandling som inte kräver en hel behandlingstid.

Fotvård friskvård 60 min

Behandlingen rek. inom friskvård. Ingår: fotbad, klippning och slipning av naglar. Ev. förhårdnader avlägsnas avslutas med avkopplande fotmassage. Behandlingen är momsbelagd. Gäller för Actiway, Wellnet, Benify, kvitto friskvårdsbidrag dyl.

Fotkur & Peeling 45 min

Till dig som vill ha en lena fina fötter. Ingår i 30-40 min beh: fotbad, enzympeeling och inpackning,filning/ bortagning av forhårdnader, liktorn etc och avslutas med en skön fuktgivande fotcrerme.

Vårtbehandling

Vi behandlar din vårta/vårtor för att förebygga tillväxt och få bort den, enligt den metod som passar dig och vårtan. I samråd lägger vi upp en behandlingsplan. De olika behandlingsmetoder vi kan välja på är:

  • Frysning
  • Uttorkning
  • Uppluckring
  • koagulering
Nagelsvampbehandling

Vi har både första besök samt uppföljande. Bakteriehämmande fotbad ,nagelvård; nagelklipp ,nagelrens & slipning. Nåva nagelgel penslas på svampnaglar. Behandlingen avslutas med insmörjning fötterna med en kräm som verkar balanserande, ger huden fukt, näring och bibehåller hudens mikromiljö. En tub Nåva nagelgel mot nagelsvamp ingår vid nybesök som du får med hem.

Nageltrångsbehandling

Inkl. en återbesök/konsultation

Nagelkorrigering

Ortonyxi används för att avhjälpa återkommande nageltrångsrelaterade problem. Vi använder podofix, onyfix eller spange.