Bliss klinik erbjuder olika behandlingar inom hud, fotvård, nagelvård samt olika typer av massage.

Hos oss möts du av professionella och erfarna terapeuter inom hud, naglar, massage & fotterapi. Vår strävan är att alltid ligga steget före, ge förstklassig service och personligt anpassade behandlingar med det lilla extra för att det ska passa just Dina behov och önskemål.

Kliniken drivs och ägs av Evelyn Olsson, diplomerad Medicinsk fotterapeut från Axelssons Gymnastiska Institut. Evelyn är medlem av Sveriges Fotterapeuter. Hon brinner för förebyggande fotvård och vill förmedla vikten av att sköta fötterna regelbundet, så besvär kan förebyggas och förhindras. Har du redan problem med dina fötter så har vi erfarenhet av avhjälpa dina problem.

Bliss har också auktoriserade hudterapeuter inom klassisk och avancerad hudvård samt olika former för skönhetsbehandlingar. Vi ser till att din hud sköts om på bästa sätt och att problem undviks eller åtgärdas. Förutom hudvård erbjuder Bliss Klinik också nagelvård såsom manikyr och frans och bryn, vaxning mm.

Har du ont eller besvär med rygg, nacke och axlar eller vill bara ha en stunds avstressande massage? Vi kan erbjuda olika former för behandling från klassisk till spa massage.

Din trygghet som kund är att vi som utför behandlingar har gedigen utbildning i inom sitt område, Vi är certifierade, auktoriserade och diplomerade medlemmar i våra respektive branschförbund och har utbildats på  godkända skolor. Utbildningarna omfattar både praktiska och teoretiska kunskaper på hög nivå.
Vi håller oss à jour med det senaste inom branschen och genomgår ständig fortbildning inom våra olika områden.

Vi, på Bliss har som mål att vi alltid kan ge våra kunder inte bara en behandling utan en helhets upplevelse som skapar en atmosfär av avkoppling, glädje och lugn under den stund du tillbringar hos oss. Vi skräddarsyr alltid våra behandlingar för dina behov och naturligtvis enligt dina önskemål. Efter ett besök hos oss hoppas vi att du, förutom en bra behandling, också känner dig väl till mods både till kropp och själ.

Hos Bliss kan du förstås köpa professionella fot- och hudvårdsprodukter, smink samt accessoarer. Vi säljer presentkort för våra behandlingar och produkter. Välkommen till Bliss butik!

Vi erbjuder båda grupp paket och företagspaket. Vi tar också emot Actiway och Wellnet.  Visste du att förutom massage så ingår fotbehandling & fotmassage i din friskvårdsbidrag?

Ta steget för bättre fot- och hudhälsa tillsammans med oss.

Varmt välkomna!

Ring 08-410 885 85 eller boka online!

 

 

Evelyn C. Olsson

Dipl. Fotterapeut & Energimassör

Mari Bladh

Aukt. Hudterapeut&  Spaterapeut

Cert. Specialiserad hudterapeut

Sini Kilpelainen, cert. massageterapeut

Fv:  Evelyn Fotterapeut, Nahrin, Hudterapeut, Mari Hudterapeut & Sofia Massage och fotterapeut

 

fotforbundet_logo_85x158pxexuviance auktoriseradshr

 

 

 

FÖR DIN TRYGGHET!