BYDesign_Final_LogoRevFinal

 

 

Produkterna i Exuviance Skin Care System har tagits fram för att underlätta hudens naturliga exfolieringsprocess. Genom att accelerera exfolieringen och stimulera cellförnyelsen ersätts de döda hudcellerna, som täpper till porerna och ger huden ett matt, torrt och fjälligt utseende, av nya celler som ger en sundare utstrålning.

Resultatet blir en hud med ett vackrare, yngre och sundare utseende. Passar alla hudtyper, även den mest känsliga så som rosacea, atopiskt eksem eller acne. Tillsammans med behandling och hemmaprodukter skräddarsyr vi ett program som passar  just din hudtyp och fokusområde så att du får ut det bästa av din hudvård.

För mer information om produkter läs mer på Exuviance hemsida exuviance auktoriserad
 
 

Exuviance ansiktbehandling Classic 75 min.

Behandlingen renar på djupet, ger nytt liv till hyn och rekommenderas till alla, speciellt nya kunder. I denna behandling ingår rengöring, hudanalys, AHA peeling, portömning, brynplockning, djuprengörande ansiktsmask, ansiktmassage och vårdande kräm

820 kr

boka-behandling

Exuviance ansiktsbehandling Basic 60 min.

För dig som vill ha en uppfräschande ansiktsbehandling. I denna behandling ingår rengöring, hudanalys, AHA peeling, portömning eller ansiktsmassage, djupgrengörande mask,serum och vårdande kräm.

750 kr

boka-behandling

Exuviance ansiktsbehandling Express 30 min.

I denna kortare ansiktsbehandling ingår rengöring, hudanalys, AHA peeling, djuprengörande mask och avslutande krämer.
499 kr

boka-behandling

Specialbehandlingar:

Exuviance anti age-behandling 75 min.

Lyxig, cellfornyande & med Anti age effekt. Intensivt återfuktande. Ingår: Rengöring, Booster fylld av antioxidanter, AHA peeling, Portömning, Ansikts & handmassage, Brynformning, Ansiktsmask samt vårdande produkter från vår Age Reverse-serie.

995 kr

boka-behandling

Acne behandling 60 min

Djuprengörande behandling för Dig med problemhy. Rengöring AHA peeling, porrengöring, svalkande och djuprengörande mask samt avslutande behandlande specialprodukter.

750 kr

boka-behandling

 

Exuviance Ansiktsbehandling & Rygg 90 min.

Lyxig kombo behandling som inleds med ryggmassage och följs sedan av en timmes uppfräschande ansiktsbehandling.

1100 kr

boka-behandling

Ryggbehandling 45 min

Rengöring av ryggen, scrub, portömning, djuprengörande mask samt vårdande kräm.

680 kr

boka-behandling

________________________________________________

hydradermie

I 50 år har Franska GUINOT, i samarbete med forskare och hudterapeuter, skapat behandlingar som är berömda världen över för sina unika resultat. Dessa behandlingar utförs hos en utbildad hudterapeut som först ställer en diagnos över Din hud och sedan väljer behandlingar som passar just Dig.  

GUINOTs behandlingar utnyttjar effekterna av avancerad högteknologisk apparatur i kombination med mer traditionella behandlingstekniker. Behandlingarna skräddarsys utifrån just Dina behov och för bästa resultat rekommenderas en kur. Gemensamt för alla behandlingar är att de bygger på de senaste rönen inom hud- och skönhetsvård och samtliga behandlingar skräddarsys utifrån just Dina behov och önskemål. Vilken blir Din favorit?

För mer information om produkter och behandlingar, läs mer på Guinot hemsida

Hydradermie  60 min

Guinots stjärnbehandling! Underbar ansiktsbehandling som med hjälp av apparatur ger fukt och näring på djupet. Ingår: Rengöring, jonisering, ansiktsmassage, serum och mask. Huden blir renare, klarare och strålar av lyster och fräschör. Perfekt att göra som kur för total genomgång.

750 kr

boka-behandling

Hydradermie Plus 75 min

870 kr

Som ovan fast med portömning.


boka-behandling

Eye Logic Ögonbehandling 45 min

Eye Logic apparatur ögonbehandling behandlar den känsliga huden kring ögonen. Reducerar och minimerar linjer och rynkor, svullnader och mörka ringar.
620 kr

boka-behandling

Hydradermie Lift – Lyft utan kniv- 60min

Det allra senaste mot rynkor och förlorad elasticitet. En effektiv apparatur behandling med dränage, muskelstimulering och massage. Tränar och tonar ansiktets muskler och ger ett omedelbart resultat. För bästa resultat rekommenderas en kurbehandling.

790 kr

boka-behandling

AGE SUMMUM – Anti-Age behandling 50 min NYHET

Age Summum är baserat på en intensiv dermabrationpeeling i kombination med högaktiva anti-age ingredienser i både serum och mask. En ansiktsbehandling utöver det vanliga!
895 kr

boka-behandling

Liftosome, Askungebehandling 50 min   NYHET

Rik på c-vitamin och apelsinextrakt ger ett snabbt och sensationnellt lyft. En energigivande,starkande och uppstrammande behandling.

795 kr

boka-behandling

Hydraclean, Djuprengöring 

En djuprengörande ansiktsbehandling. Den patenterade apparaturens värme i kombination med specifika produkter verkar renande och lösande på pormaskar och orenheter. Avslutas med ansiktsmassage med lugnande och porförfinande serumcreme.

30 min – 450  kr

45 min – 595 kr (med portömning)

En perfekt  gentlemen choice eller till ungdom med fet/blandad/blank hy.

boka-behandling

_____________________________________________________________-

Ögonen:

Frans och brynfärgning inkl. ansning av bryn  350 kr.

Frans eller brynfärgning inkl. ansning av bryn  299 kr.

Brynformning, 30 min 230 kr

boka-behandling

Tillval till ansiktsbehandlingar:
Frans och brynfärgning +205 kr.
Frans eller brynfärgning +170 kr.

Exuviance AHA handbehandling + 205

Ett anti-age tillval med AHA och mask för handryggen som jobbar med åldersrelaterade pigmentfläckar och hudkondition. Gäller som tillval för Ansiktsbehandling över 60 min.

Exuviance guldmask + 80 kr

Den ger det ”lilla extra” till din ansiktsbehandling. Den fördröjer åldringsprocessen, jämnar ut pigmenteringar och ger ”lifting”- effekt.

boka-behandling

Avbokningsregler:

Avbokning måste ske 24h innan avtalad tid eller så debiteras du fulla beloppet.
Avbokning sker via vår onlinebokningssystem, mail : reception@blissklinik.se eller telefon 08 410 885 85

shrcidesco-logga4