BYDesign_Final_LogoRevFinal

 

 

Produkterna i Exuviance Skin Care System har tagits fram för att underlätta hudens naturliga exfolieringsprocess. Genom att accelerera exfolieringen och stimulera cellförnyelsen ersätts de döda hudcellerna, som täpper till porerna och ger huden ett matt, torrt och fjälligt utseende, av nya celler som ger en sundare utstrålning.

Resultatet blir en hud med ett vackrare, yngre och sundare utseende. Passar alla hudtyper, även den mest känsliga så som rosacea, atopiskt eksem eller acne. Tillsammans med behandling och hemmaprodukter skräddarsyr vi ett program som passar  just din hudtyp och fokusområde så att du får ut det bästa av din hudvård.

För mer information om produkter läs mer på Exuviance hemsida exuviance auktoriserad
 
 

Exuviance ansiktbehandling Classic 75 min.

Behandlingen renar på djupet, ger nytt liv till hyn och rekommenderas till alla, speciellt nya kunder. I denna behandling ingår rengöring, hudanalys, AHA peeling, portömning, brynplockning, djuprengörande ansiktsmask, ansiktmassage och vårdande kräm

920 kr

boka-behandling

Exuviance ansiktsbehandling Basic 60 min.

För dig som vill ha en uppfräschande ansiktsbehandling. I denna behandling ingår rengöring, hudanalys, AHA peeling, portömning eller ansiktsmassage, djupgrengörande mask,serum och vårdande kräm.

850 kr

boka-behandling

Exuviance ansiktsbehandling Express 30 min.

I denna kortare ansiktsbehandling ingår rengöring, hudanalys, AHA peeling, djuprengörande mask och avslutande krämer.
520 kr

boka-behandling

Specialbehandlingar:

Exuviance anti age-behandling 75 min.

Lyxig, cellfornyande & med Anti age effekt. Intensivt återfuktande. Ingår: Rengöring, Booster fylld av antioxidanter, AHA peeling, Portömning, Ansikts & handmassage, Brynformning, Ansiktsmask samt vårdande produkter från vår Age Reverse-serie.

1100 kr

boka-behandling

Acne behandling 60 min

Djuprengörande behandling för Dig med problemhy. Rengöring AHA peeling, porrengöring, svalkande och djuprengörande mask samt avslutande behandlande specialprodukter.

850 kr

Tonåring 13-18 år 799 kr

boka-behandling

Skinscrubber – Djuprengöring 30 min.
En behandling för dig som har stora porer, pormaskar samt tilltäppta porer. Med hjälp av ultraljud kommer huden att bli smidigare och klarare. Skinscrubber hjälper till att städa upp talg under hudens skikt samt minskar mörka pigmenteringar. Förhindrar uppblomning av acne. Behandlingen inleds med rengöring, hudanalys och skinscrubbing, sedan slussas serum och kräm ner.

520 kr

boka-behandling

Exuviance Ansiktsbehandling & Ryggmassage 90 min.

Lyxig kombo behandling som inleds med ryggmassage och följs sedan av en timmes uppfräschande ansiktsbehandling.

1300kr

boka-behandling

Ryggbehandling 45 min

Rengöring av ryggen, scrub, portömning, djuprengörande mask samt vårdande kräm.

799 kr

boka-behandling

________________________________________________

hydradermie

I 50 år har Franska GUINOT, i samarbete med forskare och hudterapeuter, skapat behandlingar som är berömda världen över för sina unika resultat. Dessa behandlingar utförs hos en utbildad hudterapeut som först ställer en diagnos över Din hud och sedan väljer behandlingar som passar just Dig.  

GUINOTs behandlingar utnyttjar effekterna av avancerad högteknologisk apparatur i kombination med mer traditionella behandlingstekniker. Behandlingarna skräddarsys utifrån just Dina behov och för bästa resultat rekommenderas en kur. Gemensamt för alla behandlingar är att de bygger på de senaste rönen inom hud- och skönhetsvård och samtliga behandlingar skräddarsys utifrån just Dina behov och önskemål. Vilken blir Din favorit?

För mer information om produkter och behandlingar, läs mer på Guinot hemsida

Hydradermie  60 min

Guinots stjärnbehandling! Underbar ansiktsbehandling som med hjälp av apparatur ger fukt och näring på djupet. Ingår: Rengöring, jonisering, ansiktsmassage, serum och mask. Huden blir renare, klarare och strålar av lyster och fräschör. Perfekt att göra som kur för total genomgång.

850 kr

boka-behandling

Hydradermie Plus 75 min

920 kr

Som ovan fast med portömning.


boka-behandling

Eye Lift, Ögonbehandling 45 min

Eye Logic apparatur ögonbehandling behandlar den känsliga huden kring ögonen. Reducerar och minimerar linjer och rynkor, svullnader och mörka ringar.
720 kr

boka-behandling

Hydradermie Lift – Lyft utan kniv- 60min

Det allra senaste mot rynkor och förlorad elasticitet. En effektiv apparatur behandling med dränage, muskelstimulering och massage. Tränar och tonar ansiktets muskler och ger ett omedelbart resultat. För bästa resultat rekommenderas en kurbehandling.

850 kr

boka-behandling

AGE SUMMUM – Anti-Age behandling 50 min 

Age Summum är baserat på en intensiv dermabrationpeeling i kombination med högaktiva anti-age ingredienser i både serum och mask. En ansiktsbehandling utöver det vanliga!
950 kr

boka-behandling

 

Hydraclean, Djuprengöring 

En djuprengörande ansiktsbehandling. Den patenterade apparaturens värme i kombination med specifika produkter verkar renande och lösande på pormaskar och orenheter. Avslutas med ansiktsmassage med lugnande och porförfinande serumcreme.

45 min – 699 kr

En perfekt  gentlemen choice eller till ungdom med fet/blandad/blank hy.

boka-behandling

Avancerade hudvårdsbehandlingar:

Microneedling från 1799 kr

boka-behandling

Retinol peeling från 1399 kr.

boka-behandling

 

 

Ögonen:

Frans och brynfärgning inkl. ansning av bryn  450kr.

Fransfärgning    380 kr.

Brynfärgning inkl. ansning av bryn 380 kr

Brynformning, 30 min 249 kr

boka-behandling

 

Lash lift, perm fransböjning med fransfärgning 795 kr

Lash lift behandling på dina egna naturliga fransar. Böjningen håller mellan 4-8 veckor.
I behandlingen ingår rengöring, permvätska, fixeringsvätska, rengöring och fransfärgning

boka-behandling

Tillval till ansiktsbehandlingar:
Frans och brynfärgning +380 kr.
Frans eller brynfärgning +295 kr.

Exuviance AHA handbehandling + 205

Ett anti-age tillval med AHA och mask för handryggen som jobbar med åldersrelaterade pigmentfläckar och hudkondition. Gäller som tillval för Ansiktsbehandling över 60 min.

Exuviance guldmask + 99 kr

Den ger det ”lilla extra” till din ansiktsbehandling. Den fördröjer åldringsprocessen, jämnar ut pigmenteringar och ger ”lifting”- effekt.

boka-behandling

Avbokningsregler:

Avbokning måste ske 24h innan avtalad tid eller så debiteras du fulla beloppet.
Avbokning sker via vår onlinebokningssystem, mail : reception@blissklinik.se eller telefon 08 410 885 85

shrcidesco-logga4